Kwaliteitsvolle service 30 dagen ruilrecht 48 uur service +32 (0)3 771 95 46 info@debikestore.com

Basil

Geschiedenis

Begin jaren zeventig is voormalig eigenaar Nico van Balveren, destijds nog rijwieldetaillist, gestart met de ontwikkeling en productie van de verschillende modellen fietsmanden. Nico zijn vader én opa waren beiden overigens ook al rijwielhandelaar. In 1976 heeft Nico 'N. van Balveren Riet Import-Export' opgericht. De naam van het bedrijf is na enkele jaren gewijzigd in de merknaam Basil. Het woord 'Basil' is een samentrekking van 'van BAlveren' en 'SILvolde' (Silvolde is de oorsponkelijke vestigingsplaats). Sinds 2001 is het bedrijf overgenomen door Marthijn van Balveren, zoon van Nico. 

De filosofie
De rijwielbranche is onze de belangrijkste afzetmarkt. Daarbinnen willen wij bekend staan als een betrouwbare, innovatieve, meedenkende en vooruitstrevende partner, gericht op een lange termijn samenwerking. 

Overige activiteiten
Basil biedt ook de mogelijkheid klantspecifieke tassen, manden en aanverwante producten te ontwikkelen (die niet aan de fiets gerelateerd hoeven te zijn). Dit alles volgens de wensen van de opdrachtgever.


UW FIETSPLEZIER, ONZE ZORG!

Fout
Undefined variable: form_actie
Pagina: /var/www/domains/www.debikestore.com/home.php
Regel: 210